lørdag den 16. juni 2012

"Long, long time ago..

I can still remember.." Lalalalala!
Så er jeg tilbage, efter maaaange måneder i hi.

Der er sket utrolig meget. - Med skolen køre det derud af. Jeg føler mig utrolig godt tilpas i klassen, jeg er stadig ret klog, har jeg fundet ud af, og mine lærer er fantastisk undervisere.
Jeg har været så heldig at komme i en klasse, hvor vi heldigvis kan finde ud af snakke sammen, og respektere hinandens forskelligheder, hvilket gør vores sammenhold så enormt stærkt, at selv Ed, Edd og Eddy godt kan pakke sammen.
Som gammelt mobbeoffer, betyder det utrolig meget for mig, at jeg til dagligt omgåes mennesker, som jeg kan se i øjnene - Og det kan jeg her. YAY, for det!

Jeg har fået et forhold til nogle mennesker, som jeg aldrig kunne forstille mig at undvære igen - Og hvor priser jeg mig lykkelig over, at man stadig kan finde mennesker, som er så åbne, og man klinger med, fra dag et af - Dobbelt op på YAY, for det!
For en måned siden var vi på studietur til København - Vi hyggede, drak, spiste, grinte, og hyggede lidt mere, i 3 dage. På den tur var der flere gange hvor jeg havde lyst til at lade tiden stå stille.

Lade øjeblikket hvile, og så bare nyde det.. Nyde selskabet, omgivelserne, smilene, duftene, krammerne. Det hele!
Jeg glæder mig allerede til vi skal afsted igen til oktober - Det bliver slet ikke det samme, da mange af mine nuværende klassekammerater stopper om 14 dage, Mee'en, så får vi det bare sjovt på en anden måde! :)


Veninderne bliver passet, til (næsten) UG - Måske vi ikke ses så tit, men hold kæft vi kan snakke i telefon. Det er vi skide gode til - Man skulle næsten tro at vi havde gået til det - Du ved tirsdag og tors... Ej okay, den er ikke sjov længere!
Vi er gode til at ringe til hinanden og give en update, forlange en update, ELLER, bare generelt sludder om vind og vejr, junior-pikke, dumme forældre, trælse børn, åndsvage skoleopgaver, og den nye smoothie man kan få på Barasso - *MumsDenErBareForLæks!*

Mit kærlighedsliv?.. Hvad er det?
Nej, jeg hygger mig skam, og forsøger at lade fornuften være den der taler højst, selv om det til tider kan være riiiigtig svært.

Kender I det hvor man har lyst til at ae den lille djævel der sidder på højre skulder, og så bare skubbe den der lille tykke elefant-engel helt ad helvedes til, men så sender elefanten de der søøøøde Dumbo øjne, og så kan man ikke få sig selv til det alligevel?
Sådan har jeg det for tiden .. 'Fornuft' vs. 'spring ud i det'.. Jeg tager bare VS. Så skal jeg ikke tage nogen valg.. Skal jeg?!

Skive festival var selvfølgelig sommerens første store oplevelse, og den fik ikke for lidt. Mit livs hidtil fedeste festival, med dejlige mennesker, kolde øl, god musik og en masse stjernestøv.. Jeg klager absolut ikke!

Sønnemand hygger sig - '3 år, og trodsig' lever han op til. De særeste spørgsmål kommer som perler på en snor, og han vokser som en i helvede - Hvilket moren forresten langt fra har råd til!

En ting har jeg dog undret mig over, ved dagens Danmark. Hvor er høfligheden blevet af?

Hvor blev det af med at lærer sine børn at sige "tak for mad" og derefter selv gå ud med sit service?
Hvor blev det af med at lærer sine børn bordskik?

Hvor blev det af med at lærer sine børn at rejse sig op for ældre, gangbesværede, gravide og barnevogne i bussen?
Jeg sad i bussen i fredags, på vej hjem fra skole, og måtte, endnu engang, bide mig selv i tungen.
Bussen er proppet, og selv de to sæder, hvor barnevogne/kørestole plejer at stå, er optaget, af to små madammer på en 17-18 år. Alle står og vælter i hinanden - Der burde ikke komme flere ind i den bus.
Alligevel står en dame på, med sin barnevogn - Lidt dumt i en proppet bus, men sådan er det jo.

Ind kommer hun - Og hvad gør de her to små madammer der sidder på de to ellers "forbudte" sæder? De bliver sgu siddende. Jeg måtte prikke til min klassekammerat og sige at det der simplelthen var noget der kunne gøre mig forarget.
Det er nok en lille ting, for mange mennesker, men for mig er det så stor en del, af min opdragelse, og den opdragelse jeg fører videre til min søn, at det gav mig ticks i det venstre øje - Som forresten også er det eneste øje jeg kan skele på ;)
Er det fordi vi er begyndt at gå tilbage til "Fri opdragelse" - Gør hvad der passer dig, Når det passer dig?
Det håber jeg for gudsskyld ikke - Sikke nogle egoistiske unge mennesker, vi får at se, så.

Nå, men hvis nogen af jer finder svarene på mine, ellers så hårdttænkende spørgsmål, så sig endelig til - Jeg vil vide hvad der er sket, siden jeg kom til verden i 1987!
Pas på hinanden derude, og husk at stå inde for hvad I tror på - Med respekt for andres meninger!


Mys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar